OM OSS

Optomera startade sin verksamhet 2014 och har sitt säte i Enköping. Första året växte vi från två till sex medarbetare och gick från att i början av året enbart arbeta med fiber till att försiktigt etablera en entreprenadverksamhet. Expansionen fortsatte och vi fyrdubblade i storlek samtidigt som uppdragen blev större och med bredare geografisk spridning. Idag arbetar vi i hela Mälardalen och fortsätter med högt ställda tillväxtmål.

HISTORIK

Optomera startade sin verksamhet 2014 och har sitt säte i Enköping. Första året växte vi från två till sex medarbetare och gick från att i början av året enbart arbeta med fiber till att försiktigt etablera en entreprenadverksamhet.

Expansionen fortsatte och vi fyrdubblade i storlek samtidigt som uppdragen blev större och med bredare geografisk spridning. Idag arbetar vi i hela Mälardalen och fortsätter med högt ställda tillväxtmål.

Referenser

Vi på Optomera har en mångårig erfarenhet av att bygga och driftsätta nät. Våra kunder består av allt från större nätägare till enskilda hushåll.

MEDARBETARE

Det är vi som gör skillnad! Möt vårt team av medarbetare som jobbar inom områdena: entreprenad, installation, projektering, sälj och ledning.

OM OPTOMERA

Optomera AB är ett Enköpingsbaserat företag som arbetar med byggnation av bredbandsnät med främst fiberteknik.

JOBBA HOS OSS

Vi söker ständigt ny personal som vill vara med och bygga framtidens Optomera. Vill du bli en i vårt team? Välkommen med din ansökan!
Jesper Ornbrant

Jesper Ornbrant

Sälj och Projektering

jesper@optomera.se

0721-599 601

Håkan Lindblad

Håkan Lindblad

Installation

hakan@optomera.se

0721-599 602